ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ

Με την χρόνια εμπειρία μας αλλά και με το εξειδικευμένο προσωπικό μας σε συνδυασμό με το σύγχρονο εξοπλισμό και τεχνολογίες που χρησιμοποιούμε, σας προσφέρουμε την καλύτερη, προσωπική και φιλική εξυπηρέτηση αποσκοπώντας να δημιουργήσουμε τα έπιπλα τον ονείρων σας.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ

Το μεράκι και η δημιουργικότητα μας σε συνδυασμό με το ανήσυχο πνεύμα μας επιλέγοντας πάντα τα καλύτερα υλικά κατασκευάζουμε για εσάς έπιπλα που καλύπτουν τις ανάγκες του χώρου σας με όμορφο και καλαίσθητο design με στόχο να καλύψουμε και την παραμικρή λεπτομέρεια.

ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΣΑΣ

Ο χώρος πρέπει να αντανακλά το δικό σας ιδιαίτερο διακοσμητικό ύφος και γούστο για αυτό μη φοβάστε, ζητήστε τη συμβουλή μας και εμείς θα σας βρούμε την καλύτερη λύση, για να επιπλώσετε το χώρο σας εύκολα και γρήγορα με το λιγότερο δυνατό κόστος καλύπτοντας όλες τις διακοσμητικές σας ανάγκες.

ΞΥΛΟΔΟΜΗ

Η εταιρεία Ξυλοδομή ιδρύθηκε το 1982 με μοναδικό σκοπό την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών στο χώρο του επίπλου στη Σάμο και τα γύρο νησιά. Για 40 χρόνια περίπου η εταιρεία μας δημιουργεί για εσάς τον χώρο των ονείρων σας! Με έπιπλα μοναδικού σχεδιασμού, που συνδυάζουν την καινοτομία την ποιότητα και την πρακτικότητα, καλύπτουμε και το πιο απαιτητικό πελάτη.

Η εταιρία μας χρησιμοποιώντας το εξειδικευμένο προσωπικό της με δικά της τμήματα σχεδιασμού, ανάπτυξης, κατασκευής και παραγωγής σας έχοντας ως φιλοσοφίας το keep it simple σε συνδυασμό με την πολυετή εμπειρία μας, το ατελείωτο μεράκι και το ανήσυχο πνεύμα μας είναι αυτά που μας ωθούν να δημιουργούμε καθημερινά νέα έπιπλα που ανταποκρίνονται στο φιλοσοφημένο κοινό που αναζητά ποιότητα και design.

Με στόχο την υψηλή εξυπηρέτηση, έχοντας μια τεράστια ποικιλία επίπλων σας δίνουμε την δυνατότητα να δημιουργήσετε έναν χώρο που θα έχει τη δική σας προσωπική σφραγίδα, χρησιμοποιώντας τα πιο σύγχρονα μηχανήματα της αγοράς έπιπλα κουζίνας, ειδικές κατασκευές, ξύλα γερμανικού τύπου, κουφώματα, ντουλάπες και πόρτες.


Μέσα από εσάς μπορούμε να γίνουμε ακόμα καλύτεροι.

Οι πελάτες μας

  • enalion
  • erato
  • sirena